Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

  • ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Μπορείτε με προεξόφληση να καταθέτετε το αντίτιμο της παραγγελιάς σας σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς της εταιρίας μας.

  • EUROBANK                 –  IBAN : GR3102601020000160200514892
  • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ    –  IBAN : GR7001101060000010644051376
  • ALPHA BANK              –  IBAN : GR6801401120112002320002734
  • ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΡΑΠΕΖΑ –  IBAN : GR7201717520006752151165650

Η παραγγελία σας θα δρομολογηθεί, μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης σας. Αν η μεταφορά γίνει από την ίδια τράπεζα , η πληρωμή σας εμφανίζεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη μέρα. Αν η μεταφορά γίνει με έμβασμα από άλλη τράπεζα τότε χρειάζονται τρείς εργάσιμες ημέρες ώστε να εμφανιστεί η πληρωμή σας και τυχόν έξοδα εμβάσματος επιβαρύνουν τον καταθέτη. Το αποδεικτικό της κατάθεσής σας θα πρέπει να αποσταλεί ηλεκτρονικά στην διεύθυνση : info@allelectrics.gr προσθέτοντας στην αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό της ηλεκτρονικής παραγγελίας. Μπορείτε επίσης να μας το γνωστοποιήσετε και τηλεφωνικός στο : 2107709247 ή στο fax: 2107780367.
Το χρονικό όριο για την εγκυρότητα μιας παραγγελίας είναι οι τρείς εργάσιμες ημέρες. Εάν δεν πραγματοποιηθεί κατάθεση της αξίας της συγκεκριμένης παραγγελίας τότε ακυρώνετε από το σύστημα.

  • ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Μπορείτε να προεξοφλήσετε το συνολικό τίμημα της αγοράς σας με μετρητά, καταβλητέα στο ταμείο του καταστήματος μας στην Λεωφόρο Μεσογείων 64, στους Αμπελόκηπους Αθήνας όπου εάν επιθυμείτε παραλαμβάνετε και την παραγγελία σας. Η πληρωμή μόνο με μετρητά είναι δεκτή για ποσά έως 500€ με την έκδοση Αποδείξεως Λιανικής πώλησης ή Τιμολογίου Πώλησης.

  • ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Μπορείτε να εξοφλήσετε το συνολικό τίμημα της αγοράς σας με αντικαταβολή μετρητών κατά την παράδοση. Η πληρωμή με μετρητά είναι δεκτή για αγορές αξίας έως 500€ με την παράλληλη έκδοση Αποδείξεως Λιανικής πώλησης ή Τιμολογίου Πώλησης. Η αντικαταβολή ως τρόπος πληρωμής είναι αποδεκτός μόνο για τις παραδόσεις εντός του λεκανοπεδίου της Αττικής.

Η πληρωμή με αντικαταβολή είναι εφικτή εάν και εφόσον τα προϊόντα που θέλετε να παραγγείλετε είναι ετοιμοπαράδοτα στο φυσικό μας κατάστημα ή στους αποθηκευτικούς χώρους της εταιρείας μας. Διαφορετικά, αν τα προϊόντα απαιτείται να παραγγελθούν στον προμηθευτή μας τότε η πληρωμή με αντικαταβολή δεν είναι εφικτή. Στις αποστολές συσκευών που απαιτούν παράδοση από συνεργαζόμενα με την εταιρεία μας courier υπάρχει επιπλέον χρέωση 3 ευρώ στο κόστος της αποστολής.

  • ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ή ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Μπορείτε να εξοφλήσετε το τίμημα της πώλησης στο φυσικό ή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα με την χρήση της πιστωτικής σας κάρτας (Visa, MasterCard, Diners και American Express) όπως και χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας. Στις πιστωτικές κάρτες Visa και MasterCard παρέχουμε την δυνατότητα πληρωμής και σε έντοκες δόσεις που κυμαίνονται από 3 έως και 24 δόσεις. Ο αριθμός των δόσεων καθορίζεται ανά πωλούμενο προϊόν επιλέγοντας τον εσείς μέσα από την φόρμα παραγγελίας σας. Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια είναι η κάρτα σας να υποστηρίζει τον επιλεγμένο αριθμό δόσεων. Η ασφάλεια των συναλλαγών σας διαφυλάσσετε καθώς και τα προσωπικά σας δεδομένα επεξεργάζονται αποκλειστικά και μόνο από την τράπεζα που συνεργαζόμαστε μέσα από το την τραπεζική της εφαρμογή στην ιστοσελίδα μας.