Προφίλ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ «ΑΦΟΙ ΜΠΡΙΛΑΚΗ ΕΕ-ALLELECTRICS-EURONICS»

Το κατάστημα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών οικιακών συσκευών της εταιρείας ‘ΑΦΟΙ ΜΠΡΙΛΑΚΗ ΕΕ΄ ανήκει στην μεγαλύτερη και δυναμικότερη ελληνική συνεταιριστική εμπορική αλυσίδα στην Ελλάδα την ‘EURONICS’ .

Μπορείτε να μας επισκεφτείτε στην Λεωφόρο Μεσογείων 64 στην περιοχή των Αμπελοκήπων στην Αθήνα. Εκεί εδρεύουμε από το 1980 έχοντας αναπτύξει τις καλύτερες και παραγωγικότερες πελατειακές σχέσεις στην ευρύτερη περιοχή. Η εταιρεία μας έχει πετύχει μια συνεχόμενα ανοδική πορεία αλλά και σημαντική εξειδίκευση στον κλάδο του λιανικού εμπορίου. Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε τις πιο ποιοτικές επώνυμες ηλεκτρικές μάρκες της αγοράς και στις καλύτερες πάντα τιμές. Ξέρουμε μετά από πολλά χρόνια πείρας να συνδυάζουμε την καλύτερη πληροφόρηση με την φιλικότερη εξυπηρέτηση έτσι ώστε οι πελάτες μας να ικανοποιούν ουσιαστικά τις δικές τους μοναδικές ανάγκες.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα allelectrics.gr ξεκίνησε να λειτουργεί από το 2019 ενισχύοντας την προσπάθεια μας να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των καταναλωτών σε ποιοτικές ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές στο ευρύτερο ελλαδικό χώρο μέσω του διαδικτύου.

Προσπαθούμε καθημερινά ώστε οι τιμές των προϊόντων πώλησης μέσω του αυτοματοποιημένου ηλεκτρονικού καταστήματος να είναι όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικές, κατά συνέπεια, δεν δεσμεύουν τις τιμές των αντιστοίχων προϊόντων του φυσικού μας καταστήματος όπου μπορεί να μεταβληθούν και να διαφοροποιηθούν κατά την δική μας και μόνο κρίση.

Στόχος μας είναι να μένουν όλοι οι πελάτες μας πλήρως ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι από την όποια διαδικασία και αποτέλεσμα της αγοραστικής τους επιλογής.


Εταιρικά Στοιχεία

Επωνυμία: ΑΦΟΙ ΜΠΡΙΛΑΚΗ ΕΕ
ΑΦΜ:  099441920
ΔΟΥ:  ΙΒ ΑΘΗΝΩΝ
Έδρα:  ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 64, ΑΘΗΝΑ
Αρ. ΓΕΜΗ: 3898601000